Breaking News

Survivor: Οριστικό τέλος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή!


Λιγότεροι από δέκα παίκτες έμειναν πια σε αυτή την τελική ευθεία
 του Survivor 5, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να είναι το... τελευταίο θύμα του σχεδίου Μαρτίκα και την επόμενη μέρα στον Άγιο Δομίνικο να φέρνει αλλαγές για τους παίκτες, που έχουν απομείνει στο νησί.

Ένας μήνας περίπου έμεινε μέχρι το μεγάλο τελικό και είναι σίγουρο, ότι άπαντες θα δώσουν όσα έχουν ακόμη σε αποθέματα αντοχών, για να φτάσουν μέχρι το φινάλε και να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, μαζί με τη...... 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
μαζί με την κούπα που θα τους θυμίζει το τι υπέστησαν όλο αυτό το διάστημα, συλλέγοντας παράλληλα σπουδαίες ευκαιρίες. Αίφνης, όμως, η παραγωγή παίρνει μια σημαντική απόφαση, που αφενός δε θα αρέσει στην ομάδα της και αφετέρου δείχνει, ότι τελικά δεν πάμε ακόμη σε ατομικό. Για την νέα εβδομάδα, όπως μαθαίνουμε, ο Γιώργος Λιανός θα γνωστοποιήσει πως η Σταυρούλα μετακομίζει στην κόκκινη ομάδα από την μπλε, καθώς με την αποχώρηση της Στέλλας δημιουργείται ανισορροπία.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου έχει μείνει, πια, μόνη της στην κόκκινη και στην μπλε ομάδα υπάρχουν τρεις παίκτριες, οπότε παρότι έχει καταργηθεί ο κανόνας των δύο παικτριών, η παραγωγή δε θέλει να εξαντλήσει την πρωταθλήτρια, βάζοντας δίπλα της... μια άλλη πρωταθλήτρια, ώστε να είναι πιο αμφίρροπα τα αγωνίσματα, έστω κι αν η παρέα του Άρη Σοϊλέδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου έχει προς το παρόν κυριαρχήσει.